Пошук по ID

Ринок первинної нерухомості Івано-Франківська

Купівля нерухомості - відповідальний крок, тому потрібно зважено аналізувати усі пропозиції. В ній розмежовують два види - первинну та вторинну. До уваги беруться площа, район, інфраструктура. Кожен з цих видів має ряд своїх переваг і недоліків. В даній статті піде мова про первинний ринок та його особливості. Саме поняття легко зрозуміти навіть у назві. До нього відносяться приміщення, які ще не перебували у чиїйсь власності. 

Первинний ринок в Івано-Франківську представлений як на етапі будівництва, так і можливо придбати "сирець". Купивши житло, яке тільки будується Ви можете істотно зекономити, адже воно на 20-30 % дешевше, ніж уже готове і можлива оплата по частинах. Чим ближче до зведення будинку, тим дорожча ціна.  Хоча і ризики полягають в тому, що поглянути на нього Ви не зможете. Хіба що у 3-D форматі. Трапляються випадки, коли терміни здачі в експлуатацію можуть порушуватись. Не зважаючи на це, попит на цьому сегменті ринку є досить високим. Перевагами є те, що на даний момент використовуються якісні матеріали, нові ліфти, енергозберігаючі технології.  У новобудовах зазвичай просторі кімнати, покращене планування, у якому Ви можете взяти участь та перепланувати за своїми вимогами. 

Досить вагомим аргументом щоб купити квартиру на первинному ринку в Івано-Франківську є свобода у виборі. Ви можете вибрати поверховість, розташування, кількість кімнат та навіть вигляд з вікна. Чим ближче до завершення будівництва, тим менше залишається варіантів. Зазвичай у таких будинках зразу облаштовують прилеглу територію дитячими та спортивними майданчиками, парковками, здійснюють озеленення та виділяють місце для комерційної нерухомості. А отже, невдовзі після будівництва з'являються нові магазини, ресторани, аптеки. Територія багатьох новозбудованих житлових комплексів має власну охорону. 

Значну частину населення зараз становлять молоді люди з досить швидким темпом життя. Вони цінують комфорт і вигідне використання площі житла. Тому значної популярності все більше набувають смарт - квартири. У них здійснюють розумне планування з максимальним застосуванням кожного квадратного метра, що також зменшує вартість. 

Однозначно вибір за Вами. Наше агентство може запропонувати Вам великий вибір житла на просторах первинного ринку нерухомості та допоможе вибрати варіант, який підходить саме для Вас.

← назад