Пошук по ID

Квартири на вторинному ринку нерухомості в Івано-Франківську

Чим характеризується вторинний ринок та чи варто надати йому перевагу? Допомогти у виборі Вам може докладна інформація та обізнаність про цей сегмент нерухомості. Спочатку пояснимо що це таке та що притаманне даному типу осель. Саме поняття цього ринку являє собою нерухомість, яка вже була у власності. Вторинне житло в Івано-Франківську є досить різноманітним, а отже Вам буде з чого вибрати.

Адже близько 63% об'єктів купівлі у нашому місті відноситься до вторинного ринку. Зважаючи на те, що Івано-Франківськ має давню історичну та культурну спадщину, Ви можете придбати квартири як в просторих польських та австрійських будинках, так і в сучасних новобудовах. Широкий вибір і за площею: однокімнатні, двокімнатні, трьохкімнатні та більші. Вторинний ринок також представлений широким діапазоном цін, що особливо актуально в умовах сьогодення. Наприклад, квартиру в панельному будинку можна купити дешевше, аніж в цегляному. Багато залежить і від району розташування: істотно зекономити Ви зможете придбавши житло в спальному районі. Чим ближче до центру, тим більше зростають ціни.

Найбільше переваг вторинний ринок в Івано-Франківську надає людям, які хочуть одразу заселитися і не тратити час та кошти на ремонт. Часто продаж вторинного житла здійснюють з повним облаштуванням, меблями, а також можливо із технікою (за домовленістю). Ви зможете детально оглянути приміщення перед тим, як придбати, на відміну від будівель, які продаються на стадії будівництва. Вторинний ринок в Івано-Франківську у переважній більшості має уже розвинену інфраструктуру : близько розташовані кафе, магазини, аптеки, школи та садки. А така зручність зіграє не останню роль у виборі житла. Якщо вибираєте приміщення під офіс і важливим є розміщення в центрі або недалеко від нього, яке легко знайти, у людних місцях, то скоріш за все це буде вторинна нерухомість. Хоча, варто зазначити, що і певні мінуси таки існують. Купуючи приміщення Ви можете зіштовхнутись із такими проблемами, як застарілі комунікації та не якісний, поверхневий ремонт. Тому, якщо Ви вирішили придбати вторинну нерухомість в Івано-Франківську, то варто довірити цю справу експертам, які об'єктивно, неупереджено та ретельно оцінять стан даного житла. Вибирайте професіоналів своєї справи - вибирайте агентство нерухомості Ріелтор!

← назад