Пошук по ID

Ринок нерухомості Івано-Франківська

Продаж квартир в Івано-Франківську вторинного ринку: на вторинному ринку продаються квартири в Івано-Франківську з євроремонтом, так і ті, що потребують ремонтних робіт в різних цінових категоріях. Цікаві пропозиції термінового продажу. Квартира в Івано-Франківську, яка продається терміново, виставляється на продаж відповідно за нижчою ціною ніж ринкова. Квартири в новобудовах Івано-Франківська користуються більшим попитом, вони мають, в основному, нижчу ціна 1 квадратного метра ніж квартира вторинного ринку. У 2009 році було продано багато квартир у новобудова, які здані чи здаються в цього року і в цей період деякі будівельні компанії неодноразово піднімали ціни (у гривневому еквіваленті) і набагато менше в будинках, які тільки почали будувати. Тому в І-й половині 2010 року очікується чергове підвищення цін зумовлене стабільним попитом і дефіцитом квартир у зданих чи на стадії здачі будинках, а також зростанням цін на будівельні матеріали. Окрім цього є багато бажаючих обміняти свою квартиру на особняк. Попит є на будинки які виставлені за дуже низьку ціну. Земельні ділянки під будівництво житла користуються меншим попитом тому, що можна купити "сирець" чи "коробку" дешевше ніж купити землю та побудувати самому. В основному купляють ті особняки, які терміново продаються і виставлені за ліквідаційною ціною. Купити однокімнатну, двохкімнатну, трьохкімнатну квартиру, особняк, земельну ділянку, в Івано-Франківську, на вторинному ринку чи в новобудовах найкраще звернувшись агентство нерухомості, яке працює офіційно. Ознаками офіційної роботи є: наявність офісу, сертифікатів ріелторів, свідоцтво агентства нерухомості, укладання договорів про надання інформації чи огляду об‘єктів нерухомості.

      Останнім часом, незважаючи на «кризу», зріс попит на будинки в місті та навколишніх селах. Населення все частіше хоче обміняти квартиру на особняк в Івано-Франківську чи передмісті. При наявності хорошої квартири (ліквідної) чи двох квартир, які користуються попитом і хорошому пошуку невеличкого будинку в Івано-Франківську чи передмісті, який терміново продається за ліквідаційною ціною, є можливість здійснити таку оборудку. Купівля особняків в Івано-Франківську не складає великих труднощів, головне правильно оцінити свої можливості, звернутись до кваліфікованого ріелтора, і укласти угоду на тих умовах, які Вам зручні і підходять. На сьогоднішній день особняки в Івано-Франківську фактично не будуються для продажу. Це зумовлено ринковою вартістю на особняки та собівартістю їх будівництва. Середня ціна одного квадратного метра збудованого особняка в Івано-Франківську складає 550 у.о. - 600 у.о., що є нижчою за вартість 1 кв.м. квартири в новозбудованому будинку. Купівля особняка неможна сказати, що є легкою справою. Завжди потрібно цікавитись багатьма моментами, це є основні будівельні конструктивні елементи, іншими словами, які будівельні матеріали використовувались для будівництва. А також, які документи є на даний час на будинок та земельну ділянку.

      Для власників, продаж особняків в Івано-Франківську та передмісті, самим важливим є встановлення ринкової ціни особняка, терміну, за який потрібно продати, та вибір ріелторської компанії, яка буде рекламувати цей будинок та шукати покупця на нього. Вибрати ріелторську компанію чи агентство нерухомості нескладно, потрібно знати основні критерії. Перш за все це наявність офісу, сертифікату компанії та кваліфікаційні свідоцтва ріелторів. Важливим фактором також є те, скільки років компанія працює на рину, чи укладає договір з кожним клієнтом. Якщо Ви визначились з яким агентством, презентуєте ріелтору свій особняк, показуєте всю необхідну документацію, узгоджуєте ціну та укладаєте з ними угоду і займаєтесь своїми справами витрачаючи мінімум часу на продаж будинку. Уклавши угоду, це гарантує Вам високу якість надання послуг, в любий момент Ви можете поцікавитись, яка робота вже проведена на сьогодні стосовно продажу особняка.

     Отже продати чи купити особняк в Івано-Франківську не є справою одного дня, для цього потрібно орієнтуватись на ринку нерухомості Івано-Франківська та області, знати особливості того чи іншого мікрорайону та його перспективи, маршрути громадського транспорту і т.ін.

     Якщо Вас цікавить купівля чи продаж будинків в Івано-Франківську та області звертайтесь до нашого ріелтора, який спеціалізується на цьому.

← назад