“ДемАльянс” закликав Порошенка “припинити корупційну контрреволюцію”

Неділя, 17 грудня 2017, 09:26
“ДемАльянс” закликав Порошенка “припинити корупційну контрреволюцію”

Партія "ДемАльянс" закликала президента Петра Поршенка "припинити корупційну контрреволюцію" та виступила за створення нового механізму імпічменту.

Про це йдеться у резолюції політсили, прийнятої після з’їзду в суботу.

"Партія "ДемАльянс" закликає президента Петра Порошенка припинити корупційну контрреволюцію, яка ставить під ризик європейську та євроатлантичну інтеграцію України. Продовження курсу президента на знищення антикорупційних реформ призводить до дестабілізації в країні та втрати міжнародної підтримки", - йдеться у резолюції.

Зокрема, партія звинувачує політику президента та владної більшості у знищенні НАБУ, перетворенні правоохоронних органів в політичні інструменти для переслідування опонентів та саботажі зі створення Антикорупційного Суду

"Партія ДемАльянс закликає демократичні політичні сили та громадянське суспільство об’єднатися довкола захисту НАБУ як одного з ключових досягнень пост-Майданної України, довкола вимоги щодо створення Аниткорупційного суду, запровадження виборчої реформи, обмеження депутатської недоторканності та запровадження дієвого механізму імпічменту президента", - зазначено у заяві.

Також політсила закликає підтримати найсильнішого демократичного та проєвропейського кандидата на президентських виборах.

Окрім того, "ДемАльянс" закликав Порошенка відмовитися від балотування на другий президентський термін "як людину, яка очолила корупцію в державі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News