Пошук по ID

Агентство нерухомості Ріелтор

Агентство нерухомості Ріелтор. У разі необхідності Вами орендувати, здати, купити чи продати житло, Ви можете без вагань довіритись нашому агентству. Співпраця з нами заощадить Ваш час та кошти, а також допоможе виключити всі ризики та юридично оформити документацію по договору та квитанціями на те чи інше житло.

Залежно від виду нерухомості, з якою працюємо ми, розрізняють і кілька спеціалізацій. В першу чергу ринок підрозділяється на первинний і вторинний ринки нерухомості,  далі нерухомість ділиться на комерційну і житлову.

Наше агентство працює в упевненому ринковому сегменті, наприклад  допоможемо знайти Вам житло на вторинному ринку в архітектурних будинках, а також в новозбудованих.

Наші хороші фахівці завжди знають правильну і вичерпну відповідь. Ми зможемо запропонувати до перегляду тільки ті об’єкти, які відповідають вимогам клієнтів. Несемо відповідальність за чистоту і законність придбання нерухомості, якщо з клієнтами та власниками підписаний відповідний договір. Контролюємо виконання умов договору. Попереджаємо покупця та орендаря про права третіх осіб на певне житло. Конфіденційність одна із важливих для Нас умов.

Працюючи дев’ять років на ринку нерухомості це роки плідної праці, які принесли нашій компанії потрібні зв’язки і напрацьовану інформаційну базу, яка постійно оновлюється.

Наша робота знайти Вам житло де Ви будете почувати себе комфортно і без всяких вагань. Пошук Вами житла для нас є приємним і комфортним заняттям. Наш ріелтор проконсультує Вас на всіх етапах нерухомості.

Наш молодий, активний і амбітний колектив, у яких є бажання зробити кар'єру і багато чого досягти. Разом з тим тут цінуються адекватні люди зі значним життєвим досвідом. Таким людям багато більше схильні довіряти вирішення таких серйозних питань, як доля власної квартири чи її придбання.

 

Наше агентство забезпечить Вам захист від шахраїв та аферистів.

← назад